Tekoäly tutuksi

Tällä kurssilla opitaan tekoälyn perusasiat:

  • mitä tekoälyllä tarkoitetaan

  • mitkä ovat tekoälyn perustyökalut ja toimenpiteet

  • miten tekoälyä hyödynnetään erilaisilla toimialoilla.

 

Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse olla IT-asiantuntija tai millään tavalla teknisesti orientoitunut! Kurssi on suunniteltu ”aivan tavallisille ihmisille” työhistoriasta ja osaamistaustasta riippumatta. Kurssille voit varustautua laatimalla listan kaikista niistä kysymyksistä, jotka tekoälyssä askarruttavat.
 
Taustaa: Tekoäly mielletään usein ihmismäiseksi robotiksi, joka suorittaa älykkäitä toimenpiteitä. Tekoälyrobotit ovat kuitenkin vain pisara meressä, sillä usein tekoäly ei suinkaan näyttäydy konkreettisena laitteena vaan pikemminkin hiljaisena puurtajana tietokoneohjelman muodossa. Tekoälyn tapaat (tietämättäsi) muun muassa avatessasi mobiililaitteesi sormenjälkitunnistuksella, saadessasi kohdennettua mainontaa, käyttäessäsi internetin hakukonetta tai kenties pestessäsi pyykkiä.
Tekoälytyökalujen toimintaperiaatteet ja käyttökohteet eri toimialoilla ovat tämän kurssin perusta. Vaikka tekoälyn työkalut ovatkin tietokoneohjelmia, ei tällä kurssilla syvennytä lainkaan ohjelmakoodiin vaan työkalujen toimintaideaan sekä työkalujen käyttöönottoon.

Kesto 1pv

Hinta 750€ ALV0%

per osallistuja

Tästä kurssista asiakaskohtainen koulutus?

SECORA SYSTEMS OY

Myynti

+358 50 4448890 / Mikko

+358 44 7227058 / Jarmo

+358 44 7227052 / Ari

info@secora

Volttikatu 7, 2. krs.,

70700 Kuopio

Finland