Volttikatu 7, 2krs. 70700, Kuopio, Finland

Kasvuselvityshanke synteettisen datan palveluille

Olemme Secoralla käynnistäneet uuden kasvuselvityshankkeen, jossa tutkimme synteettisen datan SaaS-palveluiden markkinapotentiaalia ja kilpailukenttää. Tämä hanke on Euroopan unionin osarahoittama, ja sen tavoitteena on selvittää, kuinka voimme tarjota yrityksille innovatiivisia ja yksityisyyttä kunnioittavia dataratkaisuja.

Hankkeen aikana kartoitamme markkinoiden tarpeita ja mahdollisuuksia, joiden pohjalta voimme kehittää skaalautuvia palveluja vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin. Hanke toteutetaan aikavälillä 1.4.2024-30.9.2024 ja hankkeen Euroopan unionin rahoitusosuus on 10 336 €. Selvitystyön toteuttajana toimii asiantuntijayritys Navigatio Oy.

Projektin päätavoitteena on tunnistaa synteettisen datan palveluiden tarjoamat mahdollisuudet ja kehityssuunnat. Tämä auttaa meitä palveluiden kehittämisessä ja kaupallistamisessa.

Pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja hankkeen edistymisestä ja sen tuomista tuloksista. 

Lisätietoja hankkeesta ja sen etenemisestä löydät verkkosivuiltamme.

Mitä on synteettinen data?

Synteettinen data on keinotekoisesti luotua dataa, joka jäljittelee oikeaa dataa. Sitä käytetään erityisesti tilanteissa, joissa oikean datan käyttö on rajoitettua tietosuoja- tai saatavuussyistä. 

Synteettinen data voi olla hyödyllistä muun muassa tutkimus- ja kehitystoiminnassa, koneoppimisen koulutusdatan luomisessa sekä testauksessa. Se tarjoaa yrityksille turvallisen tavan analysoida ja hyödyntää dataa ilman riskiä yksityisyydensuojan loukkaamisesta.

 

Lisätietoja hankkeesta:

Mikko Kontio, mikko.kontio@secora.fi, p. 050 444 8890