Volttikatu 7, 2krs. 70700, Kuopio, Finland

Zenner-palovaroittimien etäseuranta

Secora Systems ja FSM ovat aloittaneet yhteistyön tarjotakseen Zenner-palovaroittimille etäseurannan IoT-palvelun kautta. Tämä kumppanuus parantaa kiinteistöjen paloturvallisuutta, kun Zenner-palovaroittimet yhdistetään Nerviot-palveluun, mahdollistaen palovaroittimien reaaliaikaisen etäseurannan ja -hallinnan.


Zenner-palovaroittimet

Zenner-palovaroittimet tunnetaan luotettavuudestaan ja korkeasta laadustaan. Ne toimivat Digitan LoRaWAN-verkossa, joka tarjoaa laajan kattavuuden ja vähäisen virrankulutuksen, tehden niistä erinomaisen valinnan pitkäaikaiseen käyttöön. FSM:n verkkokaupan kautta saatavilla Zenner-palovaroittimilla voidaan valvoa kiinteistöjen paloturvallisuutta reaaliajassa. Lisätietoja löytyy FSM:n verkkokaupasta.


Nerviotin IoT-palvelu

Nerviot-palvelu tuo lisäarvoa Zenner-palovaroittimille mahdollistamalla niiden etäseurannan ja -hallinnan. Palovaroittimien lähettämä data vastaanotetaan ja tallennetaan palveluun, jossa palovaroittimien toimintakuntoa voidaan helposti seurata. Lisätietoja Nerviot-palvelusta löytyy Nerviotin sivuilta.


Lakimuutos

Pelastuslain palovaroittimia koskevat vaatimukset muuttuivat 1.1.2024. Muutoksen myötä vuoden 2026 alusta lähtien palovaroittimien hankinta- ja kunnossapitovastuu siirtyy asukkailta rakennuksen omistajille. Tämä muutos koskee erityisesti kerros- ja rivitaloja. Tämä korostaa etäseurannan tärkeyttä, sillä reaaliaikainen seuranta ja hälytykset voivat ehkäistä vaaratilanteita tehokkaammin. Secoran ja FSM:n tarjoama ratkaisu auttaa kiinteistöjen omistajia täyttämään nämä lakisääteiset vaatimukset vaivattomasti ja luotettavasti.

Secoran ja FSM:n yhteistyö tarjoaa kiinteistöjen omistajille kattavan ratkaisun paloturvallisuuden hallintaan. Tilausmahdollisuudet ja lisätiedot löytyvät tästä.